måndag 4 oktober 2010

St Jörgen spa

Förra helgen var vi på St Jörgen Spa i Göteborg. Vi övernattade lör-sön och utnyttjade deras fantastiska spa avdelning till max. Först fick vi helkroppsmassage och sedan utförde vi en sparitual=badceremoni som utförs i en särskild ordning. Så här står det på hemsidan:
Du använder varma och kalla källor, bastur, duschar och bad, tillsammans med utvalda produkter. Ritualen tar ca 2-4 timmar beroende på hur mycket tid du vill spendera hos oss. Vi rekommenderar att genomföra ritualen i stilla tempo. När du checkar in får du allt du behöver (förutom badkläder som du själv tar med). En spaguide guidar dig igenom ritualen och våra spavärdar hjälper dig gärna. Produkterna som du använder under ritualen är helt naturliga med råvaror från den skandinaviska naturen. Produkterna är skonsamma både för människor och vår miljö. I sparitualen ingår inträde till spa, aktivitetsprogram, produkter, te och frukt.
Man kan också välja att bara gå på dagspa utan övernattning. På en vardag kostar det runt 495 kr med sparitual och tillgång till aktivitetsprogram. På en söndag 695 kr. Det är värt vartenda krona!

1 kommentar:

  1. Det låter helt underbart. Skulle jag väldigt gärna vilja prova!
    Kram

    SvaraRadera