söndag 15 augusti 2010
Befriad; Den tredje fristående delen om Anne Persdotter under 1350 talets Sverige. Så himla bra om man gillar historiska romaner!
Den bästa Stickboken hittills med tydliga instruktioner och bilder!
Erica Laurells "Väldigt virkat". Roliga, annorlunda virkprojekt!

7 kommentarer:

 1. Jag har läst de två första böckerna och älskar dem verkligen. Gillar böcker med verklighetsförankring.
  Den tredje och sista får bli senare i vinter eller i vår. Min packning inför hösten är begränsad så jag får välja titlar med omsorg (passar på att ta mig an mitt pocketberg).

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan! har suttit o kolla tlite i din blogg o hittade mycket intressant... bla etiketter som du hittat på en annan blogg... nu frågar jag bara om du skickat efetr dom hos henne eller om man kunde skriva ut dem själv.... tyckte de var så fina.... Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Jag skriver egentligen om ett annat inlägg du skrev tidigare, om att tappa lusten att sticka en socka till! Så känner jag oxå det =) En socka går bra, skillt om man har nytt garn å vill se hur det randar, sen tar jag gärna ett annat garn =)

  SvaraRadera
 4. Hej Annika! Jag tror att etiketterna ska skrivas ut på något särskilt papper. Antar att man drar av pappret från etiketten och så självhäftar det. Man behöver säkert skriva ut dem på en laserskrivare. Roligt att du hittade intressanta saker på min sida! Hoppas de inspirerar och välkommen tillbaka,
  kram Theresa

  SvaraRadera
 5. Hej Carola,
  Ja, det är ett lustigt fenomen :) Den andra sockan är ju ganska så förutsägbar...;)

  SvaraRadera
 6. Jag älskar den där stickboken den har många bra tips. Sen älskar jag Ericas bok som har just som du säger annorlunda grejer men ack så fina ändå.

  SvaraRadera
 7. Jag håller med dig Johanna! Riktigt bra köp!

  SvaraRadera