måndag 17 maj 2010


Symönster som jag budade hem på Tradera. Att sitta och rita mönster själv är ju så himla tidsödande. Det gör jag bara när nöden kräver :)
Kaavat jotka ostin Traderasta. En aina jaksa piirtää omia kaavoja kun siihen menee niin kauan aikaa. Piirrän omia vain silloin kun on pakko :)

3 kommentarer:

 1. Jag har en stor kartong med Burdamönster jag fått ärva av min mormor :)
  På loppisen vi besökte nu över Kristihimmelfärd fyndade jag också en massa fina mönster för ynka 10:-/st...ska ge mig på en prinsessklänning till min guddotter hade jag tänkt :S

  SvaraRadera
 2. Åh, lyllos dig!! Kikar gärna på dina mönster någon gång :) Tycker absolut att du ska ge dig på en prinsessklänning, det är säkert uppskattat! Vi hörs imorgon! kram

  SvaraRadera
 3. Ei oo enää kauan kun nähdään :). Aluksi oli etten saa sitä pe:ta (ennen häitä) vapaaksi töistä. Juttelin taas uudestaan pomon kanssa, ja tällä hetkellä on ainakin tiedossa, että on lyhyempi työpäivä..
  En oo vielä mekkoa ostanut. Oottelen, että pelastusrengas lähtisi mahan ympäriltä pois.. Mutta eipä se oo hävinnyt parin kuukauden aikana :D. Ehkä mä meen vaan näillä mitoilla ja kiloilla vaatekauppaan ;).
  Oon ollut täällä taas kipeenä, siitepölykausi. Hyvä, etten tule sinne puolmaratoniin, en pystyisi juoksemaan :(.
  Oon aivan innoissani kun näen teitä! <3

  SvaraRadera